Geplaatst op

Bestel op tijd voor korting

De herfst is begonnen, de winkel is dicht. De voorraad planten is behoorlijk uitgedund, en dat was ook de bedoeling. Heb je achter het net gevist, maar wil je toch graag een bepaalde plant scoren, dan kan je die alvast bestellen voor volgend jaar. Ik houd er dan rekening mee als ik in maart 2023 de planten ga vermeerderen. Omdat ik dan van de afzet verzekerd ben, kan ik een mooie korting aanbieden van 20% op de prijs (van 2023). Deze korting geldt alleen voor bestellingen die voor 1 maart 2023 zijn gedaan, dus wees er op tijd bij! Dit geldt ook voor hoveniers.

Hoveniers kunnen ook ‘landplanten’ bestellen. Daar kan ik nog meer korting op geven. Neem daarvoor wel graag eerst contact op, om de mogelijkheden te bespreken. Ook hier geldt de deadline van 1 maart 2023.